plannen maken

Met oog op de toekomst

Net als Eddy Wijnker, is ook de CEO van Liv Tech, de heer Fujiu, iemand die zijn blik graag vooruit werpt. Vanuit een zoektocht naar zand voor kunstgras, stuitten zij op de CO₂ opruimende eigenschap van greenSand infillzand. Zij raakten enthousiast en begonnen hun ideeën vorm te geven over hoe zij de aarde kunnen helpen om ons te helpen.  Een oriënterende stap werd gezet met een stand op de Tokyo Expo. Voor Japan was dit een eerste kennismaking met greenSand en de reacties waren zeer positief. 

Afgelopen week hebben we verdere stappen gezet met de start van greenSand Japan, dat vertegenwoordigd wordt door het in de prefectuur Gunma gevestigde bedrijf Liv Tech. De heren Fujiu en Kim waren hiervoor naar Enkhuizen gekomen. 

Coming Soon

greenSand op Japanse wegen

Al moeten er nog een aantal zaken geregeld worden, hopen de mensen van Liv Tech om zeer binnenkort de eerste producten te kunnen leveren. Voor de Japanse markt zullen er producten op de markt worden gebracht die in Nederland al met succes worden toegepast. De olivijn wordt in Japan zelf gemijnd, wat natuurlijk een prima uitgangspunt is met betrekking tot de levenscyclus analyse. Het Japanse greenSand zal ook gecertificeerd worden door ONCRA, zodat men ook daar verzekerd is van getest materiaal en een beproefde rekenmethode. 

Draag je steentje bij

Ruim zelf CO₂ op

Help de aarde met het creëren van meer oppervlakte. Ontdek alle Olivijn producten.

Compenseer je CO₂

Wij strooien het Olivijn uit voor jou. Zo zorgen we samen voor meer oppervlakte.

Word mede-eigenaar

Word onderdeel van de oplossing. Koop vanaf €15 een aandeel op naam in greenSand.

×