Japan strooit mee tegen CO2

CO2 ni huri kakete kudasai 

Deze slogan gaat men in Japan binnen afzienbare tijd steeds vaker tegenkomen.
Want we hebben een partner gevonden die met ons wil samenwerken in onze strijd tegen klimaatverandering. De zin betekent:"strooi mee tegen CO2." 

 Bezoek aan Enkhuizen

Een mooi toeristisch plaatje voor het schip de Halve Maan

Gisteren brachten de heren Kim en Lee van Liv-Tech een bezoek aan ons kantoor in Enkhuizen. Zij zijn op zoek naar mogelijkheden om klimaatverandering een halt toe te roepen en zijn zeer gecharmeerd van de natuurlijke manier waarop greenSand dit doet met behulp van het mineraal olivijn. We zijn erg blij met dit contact en kijken uit naar een plezierige samenwerking.

Reacties

  • Takehisa Fujiu:

    Ik ben Fuiu, COO van Liv-Tech Co., Ltd. Wij willen u graag bedanken voor uw vriendelijke ontvangst van het bezoek van onze medewerkers aan KIM.
    Wij ontdekten uw product bij toeval, maar zodra we er kennis mee maakten, waren we er meteen door gefascineerd. Ook de regio Hokkaido in Japan is een zeldzame regio op aarde waar olivijn van hoge kwaliteit kan worden gewonnen.
    Als partner van uw bedrijf, dat voorop loopt op het gebied van milieubeschermingsactiviteiten, zullen wij milieubeschermingsactiviteiten van ver in Japan verspreiden.

    12 februari 2024


Laat een reactie achter

Draag je steentje bij

Ruim zelf CO₂ op

Help de aarde met het creëren van meer oppervlakte. Ontdek alle Olivijn producten.

Compenseer je CO₂

Wij strooien het Olivijn uit voor jou. Zo zorgen we samen voor meer oppervlakte.

Word mede-eigenaar

Word onderdeel van de oplossing. Koop vanaf €15 een aandeel op naam in greenSand.

×