Winterweer de baas met GreenSalt

 Op een paar winterse buien na zijn de weergoden tot nu toe de Nederlandse forenzen gunstig gestemd. Of Koning Winter Nederland dit Seizoen nog in zijn greep krijgt   weten we niet, maar er komen wel wat koudere dagen aan de komende week.

Klaar voor de kou
Henk van Os, pomphouder van Texaco Europabaan te Woerden is er in ieder geval klaar voor. Hij heeft diverse artikelen klaar staan in zijn shop zodat zijn klanten veilig de weg op kunnen. Tot het assortiment behoren o.a. sneeuwkettingen, ijskrabbers, slot ontdooier en GreenSalt.
 
GreenSalt?
greenSand bedoel je natuurlijk! Nee, GreenSalt. Strooizout voorzien van 20% greenSand waardoor het naast Co2 bindend ook nog eens de straat stroever maakt dan alleen zout.
 
Innovatie
Oorspronkelijk in 2013 bedacht door studenten van de opleiding Small Business en Retail Management van Hogeschool Utrecht te Amersfoort als studieproject, maar nu officieel op de markt via Newco. In hun zoektocht naar nieuwe innovatie ideeën waren de studenten bij Olivijn en Prof. dr. Olaf Schuiling terecht gekomen en zo werd het idee van GreenSalt geboren.
 
Aandeelhouders
Toen, volgens regels van de opleiding, aan het einde van het studiejaar het project opgeheven werd vonden enkele aandeelhouders het zonde dat dit prachtige innovatie idee ter ziele ging en besloten het over te nemen.
 
BeNeLux
Het is verkrijgbaar in emmers van 7,5 kg bij tankstations in de hele BeNeLux en in grote hoeveelheden zoals Bigbags van 1400 kg via de webshop op Greensalt Pomphouders die hun shop producten bestellen bij Newco kunnen de emmers daar bestellen voor hun klanten.
 
greenSand levert het materiaal voor GreenSalt en zo zorgen deze twee bedrijven samen met de pomphouders dat iedereen zijn straatje schoon kan vegen deze winter!

Laat een reactie achter

Draag je steentje bij

Ruim zelf CO₂ op

Help de aarde met het creëren van meer oppervlakte. Ontdek alle Olivijn producten.

Compenseer je CO₂

Wij strooien het Olivijn uit voor jou. Zo zorgen we samen voor meer oppervlakte.

Word mede-eigenaar

Word onderdeel van de oplossing. Koop vanaf €15 een aandeel op naam in greenSand.

×