greenSand Olivijn Halfverharding 0-6mm

Fietsen, wandelen, joggen

Maak kennis met het pad van de toekomst. Of beter gezegd... het pad voor de toekomst.

Met de duurzame halfverharding van greenSand maak jij elk project CO₂ neutraal. Elke ton halfverharding van olivijnrijk gesteente ruimt gemiddeld een ton CO₂ op.

Wij zijn onderweg naar een klimaatneutrale wereld. Wandel jij met ons mee?

Onderhoudsvriendelijk

Of je nou op zoek bent naar een halfverharding voor in je tuin of een halfverharding voor op je parkeerplaats. Je bent vast niet op zoek naar een halfverharding die glad en groen word van de algen.

Kies daarom voor een stabiele halfverharding die dankzij de natuurlijke ontzurende werking niet alleen duurzaam is maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Algen houden niet van de ontzurende werking van het olivijnrijke gesteente en laten daarom jouw project met rust.

Je ruimt CO₂ op

Het mineraal olivijn verwijdert zijn eigen gewicht aan CO₂. Zo verlaag jij je CO₂ voetafdruk en maak jij elk project CO₂ neutraal.


We willen meters maken en het overschot aan CO₂ opruimen. Help je mee?

Neem contact met ons op

Waterdoorlatende halfverharding

Klimaatverandering is niet zichtbaar maar de gevolgen zijn dat wel. De vraag naar waterdoorlatende bestrating neemt toe. Zowel voor de natuur als voor onze infrastructuur.

Met de natuurlijke halfverharding van greenSand creëer je mooie grijsgroene en waterdoorlatende paden. Ideaal voor natuurgebieden. Maar juist nog effectiever in stedelijke gebieden.

Duurzaam advies nodig?

Neem contact op met onze specialist op het gebied van de aanleg van duurzame halfverharding met greenSand Olivijn.

greenSand halfverharding

fietspad met greenSand halfverharding

Op het fietspad

Dankzij de hoge haakweerstand creëer je een stabiele ondergrond die geschikt is voor zowel de rolstoel als de fiets. Fietsen was nog nooit zo duurzaam.

tuinpad verhard met greenSand

CO₂ opruimend wandelpad

100% natuurlijk, onderhoudsarm en zeer waterdoorlatend. En dan ook nog eens mooi voor het oog en het klimaat.

openbare parkeerplekken

Voor het parkeerterrein

Laat zien dat je oog hebt voor de omgeving en voor het klimaat. Draag je steentje bij en maak vanaf nu elk project CO₂ neutraal.

Tijd voor actie

Je kunt onze greenSand Halfverharding in Big Bags bestellen via onze webshop. Voor bulk of een offerte op maat, neem contact met ons.

×