Wij dagen je uit

Om voor jouw club of jouw sportveld (en) te bedenken hoe je greenSand Olivijn kunt inzetten tegen klimaatopwarming. Zelf hebben we al een aantal toepassingen ontwikkeld en bedacht.

Infillzand met bonuspunten

Samen met Antea Sport hebben wij infillzand ontwikkeld dat is goedgekeurd door de KIWA voor het gebruik op kunstgras sportvelden. greenSand Infillzand zorgt ervoor dat het kunstgras langer mee gaat en stevig blijft. Het heeft een ronde korrel, zodat je zonder problemen een sliding kunt inzetten.

Je ruimt CO₂ op

Met greenSand verklein je de CO₂ footprint. Wij denken dat het perfect past op veel sportvelden, want: hoe intensiever het gebruikt wordt, hoe beter! Je werkt dan aan je eigen fitheid en draagt tegelijk ook je steentje bij aan het terugdringen van de opwarming van de aarde.

Toepassingen met greenSand

Golf

greenSand is inzetbaar bij het bezanden van je golfbaan of voor de aanleg van een bunker. Of een verharding van de toegangswegen. Met greenSand ruim je CO₂ op en geef je backspin aan de klimaatopwarming.

Jeu de boules/petanque

Op een baan met greenSand Olivijn, gaat het opruimen niet met de Franse slag. Het mikpunt is hierbij niet alleen de "but", maar ook Net-Zero in 2030. Door de permanente verwering van olivijnrijke stenen, haal je CO₂ uit de lucht.

Parkeerterrein

greenSand Olivijn kan uitstekend worden toegepast als verharding van voetpaden. Je kunt hiervoor verschillende korrelgroottes gebruiken. Hoe kleiner de steentjes, hoe sneller CO₂ wordt opgeruimd.

TIjd voor actie

Neem contact op met één van onze onderstaande specialisten.

Fiber Grass logo

Onze specialist op het gebied van infillzand

Zelf aan de slag?

Hieronder vind je een greep uit ons assortiment waarmee je kunt beginnen je sportveld in te zetten voor onze grote CO₂ opruiming.

×