co2 compensatie snelheid en hoeveelheid

Projectgegevens

Locatie: Camping Buitenland te Zandpol

Opruim potentieel: 2400 kg CO₂

Duurzame camping paden

Op 18 april 2021 was greenSand aanwezig bij de officiële opening van het greenSand Olivijnpad op Camping Buitenland, gelegen in de omgeving van Emmen. 
Deze pittoreske camping staat bekend om zijn focus op duurzaamheid. 

Samen met de deuntjes van een lokale muziekband hadden we de kans om te genieten van het uitzicht op het CO2 slurpende pad met olivijnrijke steentjes. 

Duurzame visie

Camping Buitenland werd opgericht door vijf vrienden die zowel een sterk zakelijk inzicht als een verlangen deelden om iets duurzaams te creëren. In 2017 is deze duurzame camping, omringd door een prachtig bos en natuurlijk zwemmeer, geboren.

Buitenland is in het bezit van de Green Key Goud, een duurzaamheidslabel voor bedrijven en werkt bij voorkeur samen met organisaties die dezelfde mindset hebben. 

De CamperHomie

Het greenSand Olivijn is aan Camping Buitenland geschonken door CamperHomie, een platform dat gratis kamperen op een moderne, frisse en ecologische manier behandelt. Hun missie is om kamperen groener te maken door CO2 te verwijderen als een methode om dit te doen. De gemeenschap van CamperHomie compenseerde hun CO2-reisbudget en compenseerde daarom 2,4 ton/2400 kg CO2. B

De camper homies

Bekijk het project

Draag je steentje bij

Ruim zelf CO₂ op

Help de aarde met het creëren van meer oppervlakte. Ontdek alle Olivijn producten.

Compenseer je CO₂

Wij strooien het Olivijn uit voor jou. Zo zorgen we samen voor meer oppervlakte.

Word mede-eigenaar

Word onderdeel van de oplossing. Koop vanaf €15 een aandeel op naam in greenSand.

×