Wist je dat er een gemakkelijke en effectieve manier is om je ecologische voetafdruk te verwijderen?

greenSand biedt opruimcertificaten voor koolstofverwijdering! Onze certificaten kunnen worden gekocht door particulieren, maar ook door bedrijven.

Een mooi voorbeeld van het compenseren van koolstofemissies door een creatief en ambitieus idee is het verhaal van E-mergo! Om hun 20-jarig jubileum te vieren, is het bedrijf een samenwerking aangegaan met greenSand en fietsen medewerkers helemaal van Delft, Nederland naar het hoofdkantoor van TimeXtender in Aarhus, Denemarken.

Om hun ecologische voetafdruk tijdens het reizen te compenseren, heeft E-mergo de opruimcertificaten van greenSand aangeschaft. Tijdens hun avontuurlijke reis haalt het bedrijf in totaal 12 ton CO₂ uit de lucht!

greenSand opruimcertificaten uitgelegd

Nu vraag je je waarschijnlijk af, hoe werken die opruimcertificaten van greenSand eigenlijk? Het werkt als volgt: bij greenSand heb je de mogelijkheid om te kiezen hoeveel CO₂ (vanaf 1 ton) je permanent uit de lucht wilt laten halen. 

Onze opruimcertificaten bieden een eenvoudige en kostenefficiënte manier om duurzaam terug te geven aan het milieu.

Wij bieden verschillende zero-net oplossingen die flexibel kunnen worden aangepast aan je behoeften. Als bewijs van je inspanningen ontvangt je een certificaat op naam met de hoeveelheid kooldioxide die dankzij jouw bijdrage wordt afgevoerd. Elk certificaat heeft een uniek nummer met een locatie waar je jouw eigen CO₂-opruimlocatie kunt vinden op onze website!

Wij zorgen ervoor dat de hoeveelheid olivijn die je inkoopt met greenSand opruimcertificaten binnen een van onze vele projecten wordt gestrooid zodat kilo's of zelfs tonnen kooldioxide uit de atmosfeer worden verwijderd!

e-mergo

Kleine stapjes kunnen tot grootse dingen leiden

De inspanningen van E-mergo zijn een goed voorbeeld van hoe je iets kunt teruggeven aan het milieu. 

Bij greenSand geloven we dat er geen dag voorbijgaat waarbij je geen impact hebt op de wereld om je heen. Wat je doet maakt een verschil. Het is aan jou welk verschil je wilt maken.

Er zijn natuurlijk vele andere manieren om actie te ondernemen, of het nu gaat om initiatieven zoals onze koolstofverwijderingscertificaten, maar ook door uw eigen olivijn te kopen en te besprenkelen, of gewoon door jezelf te informeren en de mensen uit je gemeenschap aan te sporen betrokken te raken bij het aanpakken van milieuproblemen. Het maakt niet uit hoe klein jouw impact is, samen maken we een groot verschil!

Ontdek hier al onze CO2 certificaten


Laat een reactie achter

Draag je steentje bij

Ruim zelf CO₂ op

Help de aarde met het creëren van meer oppervlakte. Ontdek alle Olivijn producten.

Compenseer je CO₂

Wij strooien het Olivijn uit voor jou. Zo zorgen we samen voor meer oppervlakte.

Word mede-eigenaar

Word onderdeel van de oplossing. Koop vanaf €15 een aandeel op naam in greenSand.

×