Investeren in greenSand vanuit een groen hart

1 voor 3

Idealen uit het groene hart

greenSand heeft een ideële achtergrond, die recht vanuit het hart van Eddy Wijnker komt. Zoals hij het vaak zelf zegt: "In de hippietijd hadden we veel idealen. Later heb ik geleerd dat er is een verdienmodel nodig is om mensen daadwerkelijk in beweging te krijgen."

Vanuit het groene hart is het idee ontstaan voor het pakket van 3 certificaten van aandelen. Hiermee investeer je niet alleen voor jezelf, maar ook voor mensen uit lage lonen landen. Klimaatverandering heeft op hen ook een grote impact, terwijl ze veelal zelf een zeer kleine eigen CO2 voetafdruk hebben. Daarom hebben wij gekozen voor de 1 voor 3 formule: 1 voor jou en 2 voor een ander.

3 generaties

Investeer in de toekomst

Met jouw investering, kunnen wij groeien. Zo zorgen wij voor een groter oppervlakte. Dit is nodig om het natuurlijke proces te versnellen, zodat het evenwicht hersteld wordt en klimaatverandering een halt wordt toegeroepen.

Hoe meer wij kunnen uitstrooien, hoe sneller CO₂ uit de atmosfeer wordt vastgelegd.

Dit doen we voor ons zelf, voor onze kinderen en onze kleinkinderen.

een greenSand wereld

groen geluk

De mensheid staat voor een immense opgave om de opwarming van de aarde tegen te gaan. greenSand stelt zich ten doel de natuur te helpen om het ontstane overschot aan CO₂ uit de atmosfeer te verwijderen.


Om echt impact te kunnen maken willen wij groeien naar een wereldwijde beweging die CO₂ opruimt door daar waar het mogelijk is, gebruik te maken van olivijnrijke gesteenten.

We verwachten binnenkort onze eerste uitbreiding door een greenSand vertegenwoordiging in Japan.

Waarom investeren in grenSand?

Voetafdruk verminderen

Door jouw investering kunnen wij zo veel mogelijk CO₂ uit de atmosfeer halen.

Kleurrijke toekomst

Voor een toekomst voor de wereldbevolking, niet alleen voor de happy few.

1 voor 3 formule

Je investeert voor drie personen, die generaties en 1 mooie leefbare wereld.

×