Groene Daken Specialist


Even Voorstellen

Easy Sedum

Als groendak leverancier zijn zij gespecialiseerd in het aanleggen van duurzame sedumdaken en altijd op zoek naar innovatieve en milieuvriendelijke producten die hun missie van ecologisch verantwoorde dakbedekking ondersteunen.

Waar kennen jullie ons van en wat sprak jullie aan?

Eerste kennismaking

Wij kwamen voor het eerst in aanraking met greenSand tijdens een zoektocht naar geschikte materialen voor de randafwerking van onze sedum daken. Bij Easy Sedum geloven we sterk in de kracht van natuurlijke oplossingen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook positieve effecten hebben op het milieu. De eigenschappen van greenSand Olivijn Siersplit zoals het vermogen om CO₂ op te nemen en bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering spraken ons meteen aan!

Ervaring

Wat is er goed aan?


Afgelopen jaar hebben wij met name met het greenSand olivijnrijke gesteente voor de randafwerking van onze sedumdaken gebruikt. Deze randafwerking is van cruciaal belang om schade aan de daken te voorkomen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame omgeving. 

greenSand Olivijn Siersplit is gemakkelijk aan te brengen in de handige 20 kg zak en biedt een duurzame oplossing voor het afwerken van de dakranden.Hiernaast de voortuin van Easy Sedum, waar ze een groendak hebben nagebootst

Raad je het aan aan anderen?

Reviewing

Wij raden het gebruik van greenSand olivijn zeker aan. Met name aan bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Het is niet alleen een functioneel product, maar ook een tastbare manier om bij te dragen aan een gezondere planeet. Bovendien draagt het bij aan de algehele uitstraling van onze sedumdaken, waardoor ze nog aantrekkelijker worden voor onze klanten.
De beschikbaarheid van informatie, de kwaliteit van de producten en de ondersteuning hebben het voor ons gemakkelijk gemaakt om greenSand Siersplit op te nemen in ons assortiment en aan te bieden aan onze klanten.

 
Hier vind je

Easy Sedum

Ecologieweg 7
3343 LM Hendrik-Ido-Ambacht

Draag je steentje bij

Ruim zelf CO₂ op

Help de aarde met het creëren van meer oppervlakte. Ontdek alle Olivijn producten.

Compenseer je CO₂

Wij strooien het Olivijn uit voor jou. Zo zorgen we samen voor meer oppervlakte.

Word mede-eigenaar

Word onderdeel van de oplossing. Koop vanaf €15 een aandeel op naam in greenSand.

×