Promotieactie

Wij bij greenSand hebben er een groene zomer van gemaakt met het uitdelen van onze greenSand potgrond. Via Facebook konden mensen hun straat opgeven. Elke week trokken wij een winnende straat en gingen er heen met een bus vol zakken potgrond.

Eindhoven

Grashoen

Met een auto vol greenSand producten kwamen oprichter van greenSand Eddy Wijnker en medewerker Elvira Davidsz aan in Grashoen te Eindhoven. De bewoners van Grashoen waren namelijk de eerste winnaars van de greenSand potgrond actie! 

De meeste bewoners deden bij het zien van de greenSand potgrondzak enthousiast de deur open. Een bewoner uit de straat: "Ik had nog nooit van greenSand gehoord tot jullie brief. Wat een leuk idee om zo meer bekendheid te genereren!"

Haren

Een kletsnat bezoekje

In de stromende regen, deelde greenSand weer gratis zakken potgrond uit! Deze keer was de greenSand postcode prijs gevallen in Haren, Groningen. 

Om de actie nog feestelijker te maken, trokken we de laarzen aan en brachten de zakken tot aan de deur! Daar kregen wij leuke reacties op. Bewoners waren erg dankbaar voor de extra service!

Schiedam

De Groenste straat

Donderdag 29 augustus deed greenSand een wel zeer groene actie in Schiedam! Drie straten, namelijk het Arnolidipad, Frenkelpad en het Albert van Raalteplein kregen gratis greenSand duurzame potgrond om pluspunten te verzamelen voor de wedstrijd: de Groenste straat van Schiedam!

Bewoners waren blij verrast  met de zak aarde. "Alle beetjes zijn toch mooi meegenomen!" In totaal zijn er 86 zakken potgrond uitgedeeld in Schiedam. Na een snelle rekensom wordt duidelijk dat Schiedam hiermee 53 kg CO2 heeft gebonden!

greenSand potgrond

Een goede bodem is het halve werk. De greenSand potgrond is goed voor de plantjes en de toekomst. De potgrond is gebalanceerd met 8 weken natuurlijke voeding. Het olivijn in de potgrond laat geleidelijk magnesium vrij wat er voor zorgt dat je planten groenere bladeren en sterkere stengels krijgen.

co2 compenseren

De greenSand potgrond winnaars op een rijtje

Hieronder een overzicht van alle overige winnaars van de potgrond actie:

De aarde is de grootste winnaar

Natuurlijk is hebben wij deze actie op touw gezet om meer bekendheid te creëren voor de oplossing die de aarde heeft om CO2 uit de lucht te halen. Om de aarde te helpen, strooien wij ons greenSand Olivijn

Gefeliciteerd Huizen!

26-06-2013
Gefeliciteerd bewoners van Huizen! De derde greenSand groene actie is niet op 1, maar op 3 postcodes gevallen!

CO2 reductie met greenSand Olivijn in Almelo

01-07-2013
En weer een greenSand auto volgeladen met potgrond voor de winnaars van de potgrondactie, dit keer in Almelo!

In samenwerking met ons verkooppunt in Almelo, Gert Schorn Groencentrum, zorgen we zo toch weer voor CO2 reductie. De reactie van greenSand medewerker Elvira: " Het leukste van deze actie is de reactie die wij krijgen van mensen. Ze zijn zo verrast door de actie!"

Leusden enthousiast

05-07-2013
greenSand hield in Leusen weer een geslaagde CO2 reducerende potgrond actie. Dit was een bijzondere actie in samenwerking met de COOL Werkgroep te Leusden. greenSand en de COOL Werkgroep kwamen elkaar tegen op het Olivijn seminar te Rotterdam, november 2012. COOL was zeer enthousiast over de mogelijkheden van olivijn in Leusden. Nu, een half jaar later, komt de eerste actie met olivijn in Leusden!

Bewoners waren verbaasd en verwonderd over de actie. Velen gaven aan meteen dit weekend in de tuin ermee aan de slag te gaan. Gelukkig werkt het weer daaraan mee. 

Maassluis blij met de postcode actie van greenSand olivijn

12-07-2013
Gisteren is de Plevierstraat blijgemaakt met greenSand CO2 reducerende potgrond. In deze straat kwamen er verschillende mensen naar de greenSand auto toe om hun zak meteen om 5 uur zelf op te halen.

Dat de brief die bewoners thuisgestuurd krijgen wel goed gelezen wordt, werd greenSand snel duidelijk. Een bewoner van de Plevierstraat: "Wat een leuke actie! We doen graag mee om de wereld een stukje groener te maken!"

CO2 Reductie met olivijn gestart in Dinxperlo

17-07-2013
Gisteren was greenSand aanwezig in Dinxperlo om gratis potgrond verrijkt met olivijn uit te delen. Veel bewoners kenden het duurzame product nog niet en waren ook erg blij met de mogelijkheid om het greenSand product te testen!

Zelfs uit omliggende straten kwamen nieuwsgierige fietsers af op de greenSand auto. Een geïnteresseerde: "Ik hoorde via via van dit initiatief en vond het meteen ontzettend leuk! Wat een elegante manier om mee te helpen aan een duurzame aarde!"

Beuningen blij met CO2 reducerende greenSand potgrond

26-07-2013
Donderdag 25 juli waren wij aanwezig in de Claudiuslaan te Beuningen waar wij bewoners verrasten met gratis greenSand potgrond!

Er waren aardig wat mensen met vakantie. Gelukkig kunnen deze mensen alsnog hun greenSand potgrond verrijkt met olivijn ophalen bij ons afhaalpunt in Beuningen: kinderopvang Cristallijn.

Waddinxveen verrast met greenSand potgrond

29-07-2013
Vrijdag 26 juli deelde greenSand in samenwerking met verkooppunt Willemstein Hoveniers zakken potgrond met olivijn uit. Een aantal gezinnen kwamen net terug van vakantie en werden aangenaam verrast met deze actie! 

Groningen verrast met greenSand olivijn

09-08-2013
Donderdag 8 augustus stond de greenSand auto in de Klooslaan van Groningen om gratis potgrond verrijkt met olivijn uit te delen. Veel bewoners konden bij het opendoen van de deur hun ogen niet geloven. "U komt de gewonnen aarde zelfs langsbrengen!" werd er vaak geroepen.

Ook waren veel mensen goed op de hoogte van de werkzaamheden van ecologische zorgboerderij en afhaalpunt van deze week: de Mikkelhorst.

Introductie greenSand Olivijn in Leeuwarden

05-08-2013
Donderdag 1 augustus was greenSand in Leeuwarden om olivijn te introduceren met de postcode actie. De straat De Zijlroede kreeg de mogelijkheid om potgrond met olivijn gratis uit te proberen. Veel bewoners hadden nog nooit gehoord van greenSand Olivijn en waren bllij met de mogelijkheid dit product uit te testen.

greenSand voor het hele gezin in Maastricht

16-08-2013
Afgelopen donderdag deelde greenSand gratis CO2 reducerende potgrond uit verrijkt met olivijn. Deze week waren in de bourgondische stad Maastricht. In samenwerking met ons afhaalpunt de duurzame cadeauwinkel WAAR, was het mogelijk om alle bewoners van de straat Jekerschans een duurzaam steuntje in de rug te geven en te vertellen over het mineraal olivijn.

Harlingen betrokken bewoners

23-08-2013
Donderdag 22 augustus reed greenSand door de Zuidoostersingel en de Franekertrekvaart om gratis olivijn potgrond uit te delen. Deze actie werd gehouden om extra aandacht op te roepen voor ons nieuwe verkooppunt in Harlingen: De Roode Ploeg!

Zelden hebben wij zo'n betrokken en zorgzame buurt gehad om de potgrond uit te delen. Elke bewoner die we tegenkwamen was zeer enthousiast en te spreken over de actie!

Enkhuizen maakt kennis met olivijn

26-08-2013
Met een nieuw verkooppunt en een potgrond promotie actie is Enkhuizen op de hoogte gebracht van een greenSand olivijn! Vrijdag 23 augustus stond greenSand in de straat Seyndersloot om de boodschap te verkondigen.

Biologische winkel de Ahorn was blij met de extra promotie: "je ziet echt dat jullie trekken aan het product, een leuke sympathieke actie!". 

Haarlem weer een stukje olivijn groener!

03-09-2013
Afgelopen vrijdag was greenSand voor het eerst in Haarlem. Verrast kwamen inwoners van de Pijnboomstraat naar buiten om hun zak greenSand potgrond te bemachtigen. Ook kregen we een aantal keer de vraag waaraan ze deze zak hadden verdiend. 

IJsselstein ontdekt de mogelijkheden van olivijn

10-09-2013
Vrijdag 6 september was greenSand aanwezig in  de Johann Knoopstraat te IJsselstein. Daar hebben we ruim 60 huishoudens kennis laten maken met greenSand Olivijn.

Bewoners reageerden nieuwsgierig en positief. Veel gehoord was de zin: “Waar hebben we deze prijs aan verdient?” greenSand kan de postcodeactie houden door de greenSand CO2 certificaathouders. Doordat personen en bedrijven certificaten kopen, kunnen wij meer olivijn verspreiden. Dus ook in IJsselstein.

Draag je steentje bij

Ruim zelf CO₂ op

Help de aarde met het creëren van meer oppervlakte. Ontdek alle Olivijn producten.

Compenseer je CO₂

Wij strooien het Olivijn uit voor jou. Zo zorgen we samen voor meer oppervlakte.

Word mede-eigenaar

Word onderdeel van de oplossing. Koop vanaf €15 een aandeel op naam in greenSand.

×