Wereldwijde steun

greenSand werkt samen met een aantal CO₂ Opruim partners die zich actief inzetten om CO₂ emissies op grote schaal op te ruimen. Zij controleren en certificeren Carbon Dioxide Removal (CDR) Projecten en CO₂ opruim bedrijven, zoals greenSand.

Hieronder vind je onze partners die zich hard maken voor het terugdringen van de opwarming van de aarde door het opruimen van koolstofdioxide.

CO2 compensatie via ONSETS

Onsetting is offsetting zonder greenwashing. Onsets faciliteert offsets die daadwerkelijk werken en een directe impact hebben om de klimaatverandering om te keren. Onsets.org is het verkoopplatform voor koolstofverwijderingskredieten van de Climate Cleanup Foundation. Alle credits zijn gebaseerd op metingen en ONCRA-gecertificeerd.

CO2 compensatie via Carbon Removed

De visie van Carbon Removed is de ommekeer van door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Mensen die in harmonie leven met de levende planeet - attent zijn, verantwoordelijk handelen en eigenaarschap nemen voor hun acties.

Zij bieden een platform waarop je een hoeveelheid CO₂ kiest die je wilt verwijderen, je koopt eenmalig of in de vorm van een maandelijks abonnement. Carbon Removed betaald hiervan een aantal CO₂ reducerende projecten, waaronder onze greenSand uitstrooi projecten. in ruil hiervoor ontvang je een certificaat en gaat de natuur aan het werk om de klimaatcrisis voor ons op te lossen.

CO2 compensatie via Klimate.co

Onze partner in Copenhagen, Kimate.co heeft als doel het terugdraaien van de klimaatverandering door zo veel en zo permanent mogelijk CO2 uit de atmosfeer te halen. Klimate helpt bedrijven om Net Zero te halen door het combineren van de beste CO2 verwijderingsmethoden te combineren in portfolio's die passen bij de ambities en het budget van hun klanten. Door Klimate's portfolio's kunnen bedrijven onvermijdelijke CO2 emissies uit de lucht verwijderen. Dit stimuleert de groei van de CO2 verwijderingsmethoden die zo hard nodig zijn in de strijd tegen klimaatopwarming.

Werken aan een beter klimaat?

Wil je samenwerken aan een beter klimaat?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop om partner te worden

Klaar om je steentje bij te dragen?

Ruim zelf CO₂ op

Help de aarde met het creëren van meer oppervlakte. Ontdek alle Olivijn producten.

Compenseer je CO₂

Wij strooien het Olivijn uit voor jou. Zo zorgen we samen voor meer oppervlakte.

Word mede-eigenaar

Word onderdeel van de oplossing. Word vanaf €150 mede-eigenaar van greenSand.

×